Dr. Constantin Niță
Video 2 din 3: cei 9 factori esențiali care te ajută să scapi de OBOSEALĂ, să ai mai multă ENERGIE și o SĂNĂTATE mai bună
Ce să faci mai departe:
Pasul 1: lasă-mi te rog un mesaj mai jos și spune-mi cum ți s-a părut ce-am prezentat și care a fost cel mai interesant lucru pe care l-ai aflat din acest video.
Sau, dacă nu ai înțeles ceva, dacă nu e ceva clar, pune o întrebare de clarificare și-ți răspund cu drag.
Pasul 2: te rog să dai share cursului pe butonul de mai jos ca să mă ajuți să distribui informația cât mai multor persoane care au nevoie de ea.
De asemenea, dând share, îți ajuți și tu prietenii și cunoscuții să primească aceste informații despre sănătate și le faci un bine.
Îți mulțumesc!
Pasul 3: verifică-ți e-mail-ul pentru Video-ul 3 din curs (dacă ai văzut video-urile 1 și 2 în aceleași zile în care le-ai primit, vei primi Video-ul 3 mâine; dacă ai văzut video-urile anterioare cu întârziere este posibil să ai deja și Video-ul 3 în Inbox).
Ne revedem curând în Video-ul 3 din curs! 🙂
Cursul Online „9 factori esențiali care te ajută să scapi de oboseală, să ai mai multă energie și o sănătate mai bună” conține 3 Video-uri:
© 2023 drconstantinnita.ro – Toate Drepturile Rezervate
Termeni și condiții
Politica de confidențialitate & cookies
contact@drconstantinnita.ro
Sufăr de insomnie de mulți ani. Rar, am luat medicamente pentru a dormi. De 7 ani am fost diagnosticată cu boala Parkinson; de 4 ani fac tratament cu Isicom și Ropinirol. Deși fac tratament, refuz sa cred că am această boală, deoarece dacă reușesc să dorm încât să mă simt odihnită nu am nici oboseala care de obicei mă doboară, nici bradichinezie.
Buna seara! In ceea ce ma priveste, dupa o lunga experienta de viata, as face o legatura gen corporativa ,intre trei factori si anume: creierul si neurotransmitatorii, stressul si disfunctia ficatului si eliminarea toxinelor. Evident factorul ” alfa” este creierul. Si, tot el ar fi si solutia daca ii sabotam cumva lidership ul, activand ” creierul” inimii. Una peste alta, explicati mi ,va rog, ce inseamna,corect,sa iti asculti corpul, el stiind singur de ce are nevoie.
O seara relaxanta!
Vă mulțumesc pentru informațiile prețioase. Cred că am probleme câte puțin din fiecare:somnul cu întreruperi stresul cauzat de probleme familiale și personale
Cu siguranță și ceva expunere la toxine și foarte probabil prea mult sedentarism. Toți factorii de disfuncție mitocondrială sunt interconectați și este bine să îi abordăm simultan, după un plan strategic ca să avem îmbunătățiri rapide și susținute a energiei.
Iti multumesc pentru aceste informatii. Astept cu nerabdare urmatorul video. Din pacate stilul meu de viata-stres, alimentatie necorespunzatoare, a dus la un dezechilibru in organism. Sper ca prin urmatorul video sa incep primii pasi spre schimbare.
Cu mult drag Paula-Raluca. 🙂
Orice este mai ușor de făcut dacă îți alegi un motiv puternic pentru schimbare și dacă ai pe cineva care să te ghideze, să îți dea la o parte mici obstacole de care te-ai putea „împiedica” pe drum.
Buna. Nu credeam ca ritmul circadian este chiar asa de important. Acum inteleg de ce nu sunt odihnita in unele dimineti.
Bună Iuliana. Ritmul circadian este foarte important fiindcă el reprezintă dirijorul activităților în corp și toate organele teoretic „cântă și dansează” după ritmul impus de ceasul central și, într-o mai mică măsură, și de ceasurile periferice.
În prima lecție din cursul mare de 10 săptămâni care durează 1 oră și puțin, discut despre 8 moduri distincte prin care ritmul circadian desincronizat provoacă oboseală și ofer soluții pentru fiecare. Deci da, să ai un ritm circadian sincronizat este esențial pentru o energie bună.