Dr. Constantin Niță

MINUTUL DE ENERGIE

Ghidul tău practic pentru un nivel ridicat de energie

Newsletter săptămânal gratuit (Joi) cu idei eficiente și practice despre creșterea nivelului de energie.

de Dr. Constantin Niță – Medic specialist de diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Completează formularul de mai jos ca să te abonezi la newsletterul MINUTUL DE ENERGIE:

Dr. Constantin Niță

MINUTUL DE ENERGIE

Ghidul tău practic pentru un nivel ridicat de energie

Newsletter săptămânal gratuit (Joi) cu idei eficiente și practice despre creșterea nivelului de energie.

de Dr. Constantin Niță – Medic specialist de diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Ce este newsletterul MINUTUL DE ENERGIE și la ce te ajută:

Este un email scurt, pe care ți-l trimit 1 dată pe săptămână (Joi), la ora 7:00, înainte să plec la cabinet (dar poți să-l deschizi și un pic mai târziu – la 8, 9, când poți…).

Conține o singură idee, un sfat concret pe care să-l aplici în acea zi ca să-ți crești nivelul de energie și să elimini cât mai mult din stările de oboseală pe care le resimți.

Conține aproximativ 300 de cuvinte (o pagină de word), astfel încât să poți citi rapid (în aproximativ 1 minut) și să aplici acel sfat trimis chiar în ziua respectivă.

Clar, Concis, Aplicabil. 

Te poți dezabona oricând dacă nu-ți place și nu-l consideri util.

Despre Dr. Constantin Niță

Am absolvit facultatea de medicină la Tg. Mureș apoi m-am mutat la Cluj, unde am urmat rezidențiatul și am obținut specializarea în diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.

În acest moment practic medicina în cadrul unui cabinet individual unde am în îngrijire peste 1,000 de pacienți cu diabet și alte afecțiuni cronice.

Pe lângă activitatea de zi de zi de la cabinet cu pacienții mei, ajut persoane care se simt obosite și fără energie frecvent, să-și îmbunătățească funcția mitocondrială ca să scape de aceste stări și să poată performa.

Apasă pe butonul de mai jos și înscrie-te gratuit la newsletterul MINUTUL DE ENERGIE și hai să descoperi cum poți să scapi de OBOSEALĂ, să ai mai multă ENERGIE și o SĂNĂTATE mai bună!

Oboseala, Lipsa de Energie și Problemele de Sănătate TE ÎMPIEDICĂ să faci lucrurile pe care ți le dorești sau la care visezi:

  • Îți fac viața mai grea PROFESIONAL, în cariera ta, la serviciu sau în afacerea ta – ai mai puțină putere de muncă, mai puțin „chef” de muncă, mai puțin entuziasm, ziua trece mai greu
  • Îți fac viața de FAMILIE mai neîmplinită pentru că nu ai suficientă energie ca să petreci timp de calitate cu cei dragi
  • Te afectează pe plan MENTAL – îți scade capacitatea de concentrare, creativitatea și deteriorează memoria
  • Te afectează pe plan EMOȚIONAL – îți scade starea de bine, buna-dispoziție, moralul, atitudinea, se amplifică stările de pesimism și se diminuează entuziasmul
  • Te afectează pe plan SOCIAL – nu ai suficientă energie să te întâlnești cu prietenii actuali, să-ți faci prieteni noi, preferi să stai acasă și să „lenevești” pe canapea
  • Te afectează pe plan FINANCIAR – ți-e mai greu să muncești, îți scade motivația, inspirația, evoluezi mai greu în carieră și câștigi mai puțini bani decât îți dorești și decât ai putea, dacă ai avea mai multă energie
  • Îți afectează negativ starea de SĂNĂTATE – îți scade vitalitatea, se deteriorează sistemul imunitar, te îmbolnăvești mai ușor și mai des, te vindeci mai greu și îți scurtează longevitatea, îți diminuează durata de viață

Înscrie-te gratuit la newsletterul MINUTUL DE ENERGIE și hai să descoperi cum poți să scapi de OBOSEALĂ, să ai mai multă ENERGIE și o SĂNĂTATE mai bună!

© 2023 drconstantinnita.ro – Toate Drepturile Rezervate

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate & cookies

contact@drconstantinnita.ro